Menu
EUR

Lampenvoeten

Op deze pagina vind je al onze lampenvoeten. Je kunt je eigen lamp creëren met een prachtige LED filament. Wij bieden verschillende lampenvoeten aan. Je kunt kiezen uit een vloerlamp of een tafellamp. Voor elke woonstijl hebben we de geschikte lampenvoet in huis!

Lampenvoeten

Lampenvoeten zijn erg trendy in een modern interieur. Je ziet deze lampen steeds vaker terugkomen in een industriële woonstijl. Met onze lampenvoeten kun je je eigen lamp creëren. Ga je voor een bescheiden lamp of draai je er een grote designlamp in? De uitstraling van de lamp wordt bepaald door de lampenvoet in combinatie met de lichtbron. 

Lampvoet E27

Onze lampenvoeten beschikken allen over een E27 fitting. Dit is de meest voorkomende fitting. Daardoor hoef je niet lang te zoeken naar de geschikte lamp. Hierdoor kun je ook regelmatig wisselen van lamp, om een geheel nieuwe look te creëren. Op onze website bieden wij een breed scala aan E27 LED lampen. Het getal 27 staat voor een schroefdraad van 27 millimeter. 

LED Tafellamp

Tafellampen zijn erg functioneel in gebruik, maar zijn daarnaast ook echt een toevoeging aan je woonstijl. Onze tafellampen zijn er in verschillende soorten, maten en kleuren. Voor elke woonstijl hebben wij een passende tafellamp. Een tafellamp is erg praktisch in gebruik. Je kunt de lamp op een tafel, bureau of nachtkastje plaatsen. Daarnaast kun je de LED tafellamp ook gebruiken om bepaalde hoeken of accessoires extra te belichten. Met een tafellamp breng je direct extra sfeer in een ruimte. 

Vloerlamp Industrieel 

Een vloerlamp industrieel voegt extra sfeer toe in huis. Je kunt hier een prachtige LED filament in draaien. Je kunt een vloerlamp naast een bank, tafel of plant plaatsen. Hiermee zorg je voor een warmere sfeer in de woonkamer. Je kunt de vloerlamp perfect combineren met andere kleine lichtbronnen. Je kunt de lamp ook goed combineren met robuuste materialen. 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €82,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!